Cine este femeia din spatele lui Cheloo? I-a dăruit doi copii, o fetiță și un băiat. Detalii puțin știute din viața celebrului rapper

Cheelo, cântăreţ în trupa „Paraziţii” și jurat în emisiunea „iUmor”, are de mai mult timp o relaţie cu Daniela Moraru. Cei doi locuiesc în Breaza, Prahova, potrivit informațiilor transmise de a1.ro

De asemenea, actuala sa parteneră i-a dăruit artistului doi copii, o fetiţă în vârstă de 4 ani şi un băiat în vârstă de 6 ani.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, spunea, la un moment dat, Cheloo despre viața lui personală.

Cheelo a dovedit de nenumărate ori că acest subiect este unul sensibil pentru el

Amintim că, în urmă cu doi ani, când un concurent de la „iUmor” a spus într-un roast că el şi-a părăsit familia, artistul a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară, ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, a spus la momentul respectiv Cheloo.