UPDATE

Deși Mihai l-a impresionat pe Cheloo, marele câștigător al sezonului 9 de la iUmor a fost Andrei Ungureanu.

„Vă mulțumesc tuturor pentru voturi. Mă bucur că am reușit să ofer o informație despre Tourette și în țara noastră pentru că pe mine m-a ajutat”, a spus câștigătorul imediat după ce a aflat că publicul l-a ales. Acesta a pus mâna și pe marele premiu de 20.000 de euro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Momente istorice la iUmor. Un concurent a reușit imposibilul. L-a impresionat pe Cheloo, cel mai intransigent și dur dintre jurați. Numărul acestuia a fost fix pe placul juratului care la final s-a ridicat și l-a aplaudat în picioare.

Cheloo, impresionat de un concurent

Finala iUmor2020 a început cu un moent important. Cheloo a rămas pur și siplu impresionat de prestația lui Mihai Tasici, concurentul care a venit în finală cu un număr spumos de stand-up. Glumele lui Mihai, autoironia și devăluirile acestuia despre fosta prietenă l-au făcut pe Cheloo să râdă cu lacrimi.

Mai mult, Mihai a intrat la votul telespectatorilor după ce a primit trei likeuri de la Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. „Toate reperele mele au fost spulberate de către Mihai Tasici. A venit cu o nesimțire nemăsurabilă și a dat unul dintre cele mai rapide, compacte și bune materiale de umor din primele 9 ediții. Grasule, porcule, felicitări. Ai fost foarte bun”, a fost momentul de la jurizare al lui Cheloo.

Și Mihai Bendeac a fost extrem de impresionat de acest concurent. A râs cu lacrimi la glumele acestuia. „M a emoționat foarte mult numărul tău. Bravo”, a spus Mihai Bendeac.