Mihai Bendeac se numără printre burlacii din România destul de râvniți. Având în vedere ca lumea îl tot întreabă când va face pasul cel mare și când își va unii destinul cu cineva, actorul nu a mai suportat presiunea și și-a uimit fanii.

Mai exact, Bendeac a anunțat că se însoară. Anunțul a fost făcut într-o postare pe pagina personală de facebook. În cazul în care toată lumea se întreba cine este norocoasa, actorul a lămurit și acest lucru. Este vorba despre el însuși.

Actorul a modificat o fotografie și și-a pus un filtru de femeie pe față, după care a declarat mândru că „se însoară”

Fanii au reacționat imediat, iar comentariile au început să curgă. Astfel de mișcări îi sunt specifice lui Mihai Bendeac, deoarece acesta este cunoscut pentru simțul umorului, dar și pentru ironia sa specifică.

Bendeac și căsătoria

Mihai Bendeac iese foarte mult în evidență prin sărăturile pătimașe de la iUmor, iar mai nou, prin cereri de casatorie. Actorul a relatat pe pagina de facebook un eveniment halucinant din cadrul unei filmări..

„Într-o pauză de filmare, acum câteva zile, în joacă, am făcut o cerere în căsătorie unei colege de platou. Răspunsul a fost „Da”. Lucrurile s-ar fi oprit acolo dacă domnişoara în cauză nu mi-ar fi spus: „Oricum, cine te crede pe tine?..”

Apoi, am spus: „Nu mă face să-mi pun ambiţia! Ce? Crezi că nu pot?” Ea: „Eh, hai s-o vedem şi p-asta!”

Fraţilor, până la urmă ce am de pierdut? Şi-aşa n-o să fiu însurat vreodată. Uite, mă gândesc foarte serios să mă căsătoresc pentru fix o săptămână. Cu contract prenupţial.

Să zic şi eu la bătrâneţe că am făcut-o şi p-asta. Viaţa e făcută din momente de nebunie, nu? Şi, în afară de asta, mi-am dat cuvântul. :D”,  scrie actorul.