UPDATE

Marele câștigător al sezonului 9 de la iUmor a fost Andrei Ungureanu.

„Vă mulțumesc tuturor pentru voturi. Mă bucur că am reușit să ofer o informație despre Tourette și în țara noastră pentru că pe mine m-a ajutat”, a spus câștigătorul imediat după ce a aflat că publicul l-a ales. Acesta a pus mâna și pe marele premiu de 20.000 de euro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cu o oră înaintea marii finale iUmor 2020 apar noi informații din culisele show-ului de la Antena 1. Unul dintre jurații emisiunii, Cheloo s-a decis să vină cu dezvăluiri din interior.

 Cheloo, informații de la iUmor 2020

În sezonul cu numărul nouă se anunță o finală surprinzătoare la iUmor 2020! Cu 13 candidați puternici, o mie de volți și un fachir care se redescoperă, jurații vor avea o sarcină grea astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

Cei 11 concurenți, preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă au fost: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea.

Acestora li s-au adăugat doi semifinaliști: Elena Voineag și Fachirul din Periș. Cu toții vor încerca să își adjudece marele premiu, însă lupta se anunță una grea, din care nu lipsesc mii de volți și roasturi arzătoare.

Cheloo, dezvăluiri despre finaliști

Cheloo s-a decis să facă dezvăluiri despre finaliști și despre ce se va întâmpla în această seară. „Este cea mai interesantă finală de iUmor! Avem 13 concurenți, toată lumea merită să câștige, generozitatea este singurul atribut în această seară! Vreau ca toți concurenții să plece de aici fericiți, cu dorința de a se reîntoarce”, a spus Cheloo.

Finala iUmor este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.