UPDATE

Marele câștigător al sezonului 9 de la iUmor a fost Andrei Ungureanu.

„Vă mulțumesc tuturor pentru voturi. Mă bucur că am reușit să ofer o informație despre Tourette și în țara noastră pentru că pe mine m-a ajutat”, a spus câștigătorul imediat după ce a aflat că publicul l-a ales. Acesta a pus mâna și pe marele premiu de 20.000 de euro.

UPDATE: Finala iUmor este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Cine e câștigătorul iUmor 2020. Astăzi este marea finală

Marea finală iUmor este aproape! Cei mai amuzanţi concurenţi se vor urca pe scenă în această seară şi vor face tot posibil pentru a-i convinge pe cei trei juraţi şi pe toţi românii care-i vor urmări la televizor că marele premiu de 20.000 de euro trebuie să fie al lor.

Finala acestui sezon de iUmor va fi difuzată duminică, 20 decembrie, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

Publicul şi juraţii îi vor avea în faţă, la finala iUmor 2020, pe cei 13 finalişti care se vor lupta pentru marele premiu, întrecându-se în numere artistice, de stand-up, roast-uri, glume și câte și mai câte alte talente.

Cum va fi stabilit câştigătorul finalei iUmor?

În marea finală, juriul va vota cu LIKE sau DISLIKE prestațiile celor 13 concurenți. Astfel, doar cei care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin trei voturi pozitive, vor fi eliminați din concurs.

Cine e câștigătorul iUmor 2020. Astăzi este marea finală

În finala iUmor, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Apoi, potrivit datelor oferite de operatorul de vot selectat, se va decide câștigătorul dintre toți acei concurenți care obțin 3 x LIKE în marea finală, potrivit a1.ro.

Aceştia sunt finaliştii care vor aduna ropote de aplauze

Cei 13 care au ajuns în marea finală iUmor 2020 sunt Ela Voineag și Fachirul din Periș (cei doi concurenți care au fost votați cu 3 x LIKE de către jurați în cele două ediții de semifinală), precum şi Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasci, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea și Biba Struja (care au fost votați de public, după fiecare ediție de audiții).

Biba Struja

Concurentul Biba Struja, o apariție neașteptată, nu a venit să facă glume. Biba e înzestrat cu un dar rar. Jurații au fost uimiți, iar publicul a exclamat până la sfârșitul numărului.

Jasmina Negrea

Jasmina Negrea a urcat pe scena iUmor plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați. Iasmina, concurenta iUmor, se laudă cu 100.000 de urmăritori pe Tik Tok.

Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu suferă de sindromul Tourette și i-a pus în mare dificultate pe toți la început. A început să-și facă clipuri pe TikTok și așa a fost descoperit de producătorii iUmor.

Cine e câștigătorul iUmor 2020. Astăzi este marea finală

Ștefan Nistor

Chiar dacă nu a smuls hohote de râs din partea juraților, Ștefan Nistor, actor de meserie, a făcut show la iUmor și a obținut 3 x LIKE.

Mihai Tasici

Mihai Tasici a venit în sezonul 9 al emisiunii iUmor pentru a demonstra tuturor că se pricepe de minune la glume și la stand up comedy.

Cristi Manolescu

Cristi Manolescu a revenit la iUmor pentru a-i convinge pe jurați de talentul său, chiar dacă e introvertit.

Cine e câștigătorul iUmor 2020. Astăzi este marea finală

Mădălin Ghioc

Mădălin Ghioc a reușit să facă un număr senzațional pe scena iUmor, în sezonul noul sezon. Cu textul în față, cu spatele la jurați și cu imagini care rulau pe ecran, concurentul a reușit să facă o comparație pe cinste între orasul din care provine, Bacău și orașul în care s-a mutat, București.

Alin Georgescu

Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume cu și despre căsătorie. Mihai Bendeac a fost juratul care s-a regăsit cel mai mult în discursul lui.

Petre Dănuț Irinel

Petre Dănuț Irinel a venit cu unul dintre cele mai bune numere de stand up la „iUmor”, sezonul 9. Acesta a mai fost și în sezonul 8 și s-a numărat printre ultimii finaliști.

Cine e câștigătorul iUmor 2020. Astăzi este marea finală

Gabriela Porumbacu

În viziunea lui Mihai Bendeac, Gabriela Porumbacu a descris perfect mentalitatea femeilor: „Aș vrea să fiu și eu înaltă ca tine!”, „Tu te poți îngrășa oricât că nu se vede”.

Giorgiana Lupu

Giorgiana Lupu a făcut senzație în a doua ediție din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 cu un număr special de stand up comedy inspirat din anumite aspecte din viața sa.

Ela Voineag

Ela Voineag a venit în semifinala iUmor hotărâtă să se distreze mai mult decât în audiții. Concurenta a povestit cu umor experiențele sale de când nu mai este implicată într-o relație și a reușit să-i facă să râdă pe jurați.

Fachirul din Periș

Fachirul din Periș, concurentul care ne-a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scena iUmor în Semifinală cu un număr mai greu decât de obicei. El a reușit să tragă lapte pe nas și să îl scoată pe ochi, devenind plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac.

Cine e câștigătorul iUmor 2020. Astăzi este marea finală