Fanii Carla’s Dreams au parte de o veste proastă! Solistul vrea să se retragă din trupă: Vreau să mă reinventez

Solistul trupei a fost invitat în studioul Radio Zu, după ce trupa sa a lansat o nouă melodie, care a ajuns pe primul loc în trending pe YouTube.

Trupa Carla’s Dreams se bucură de faimă de zece ani, de când au lansat prima melodie, timp în care piesele lor au ajuns pe primul loc în topurile muzicale, notează realitatea.md.

Cu toate că trupa se află la apogeu, solistul a făcut o declarație la care nimeni nu se aștepta cu privire la planurile de viitor pe care le are, iar vestea nu va fi deloc pe placul fanilor.

El a anunțat că nu intenționează să meargă mai departe cu proiectul Carla’s Dreams, subliniind că își dorește să se reinventeze în viitorul apropiat. Solistul a mai spus că și-ar fi dorit să se retragă de pe acum, însă pandemia nu i-a permis acest lucru.

De asemenea, el a adăugat că există foarte mulți tineri cu potențial, care merită să fie auziți, și că preferă să ajute pe cineva.

„Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat.

Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, spunea solistul Carla’s Dreams.

Noua melodie a trupei a ajuns imediat la inimile fanilor

Recent, trupa a lansat melodia ”Victima”, piesa care a ajuns imediat pe primul loc pe YouTube, la doar trei zile după lansare.

”Victima” este una dintre piesele foarte personale la care am lucrat mult, cu atenție la detalii, la producție. Este piesa cu care încheiem 10 ani de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost elaborat minuțios de Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films. Pregătim și „Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru „ai noștri”. V-am cuprins”, spune Carla’s Dreams.