După ce i-a fost dezvăluită identitatea de jurnaliștii ruși, Carla’s Dreams pare să nu mai fie atât de atent cu identitatea sa. Astfel, mulţi ştiu deja că artistul care se ascunde în spatele măştilor este de fapt Andrei Ţăruş, un artist din Republica Moldova.

După ce a divorțat de soția lui, cu care a fost căsătorit 5 ani, artistul pare că și-a găsit jumătatea în altă femeie, de o frumuseţe rară, Andra Mirona Axentoi.

Cine este Andra Mirona Axentoi 

De la începutul lunii decembrie 2018, solistul de la Carla’s Dreams are o nouă jumătate, pe modelul Andra Mirona Axentoi, o tânără extrem de apreciată în lumea modei, având zeci de şedinţe foto şi numeroase reclame la activ.

Andrei Țăruș, în vârstă de 34 de ani, a pus mâna pe model la sfârşitul anului trecut, însă se pare că cei doi au probleme în cuplu. Cu toate că ies împreună în oraș, cei doi au evitat de multe ori să fie văzuți împreună, fiind recent surprinşi de paparazzi Ciao.ro   la o terasă din Capitală. Andra Mirona Axentoi și Andrei Țăruș au profitat de vremea de afară – călduroasă până să vină urgia în România – și au ieșit în oraş.

Cu toate acestea, planurile tinerei nu au coincis cu cele ale artistului, după ce celebrul cântăreț a fost însoțit de un coleg sau prieten.