Dacă în urmă cu aproximativ un an intra în trending pe YouTube cu melodia „Nu mă duc la școală”, acum Diana Mocanu, sora lui Dani Mocanu,  ajunge din nou în top cu „Familia”.

Sora lui Dani Mocanu se află, în momentul redactării acestei știri, pe locul 13 în trending pe YouTube, noua ei piesă adunând până acum peste 500.000 de vizualizări.

„Tăticul meu e mafiot / Și frati-miu e interlop / Sunt crescută ca o regină / Obișnuită cu mascații / Am familia ca în Sicilia / Și, în caz de ceva, vine toată mafia”, sunt doar câteva dintre versurile piesei „Familia”, în al cărei videoclip Diana Mocanu apare în mână cu o armă de război.

Dani Mocanu are probleme cu legea

În luna mai a acestui an, cântărețul de manele, Dani Mocanu a fost trimis din nou în judecată. El a fost prins de oamenii legii încălcând din nou legea. Mocanu este acuzat de infracțiune în formă continuată. El a fost acuzat că a comis de mai multe ori aceeași infracțiune la un anumit interval de timp.

Dani Mocanu fost prins că ar fi condus fără permis. Dosarul în care Dani Mocanu este judecat pentru conducere fără permis a ajuns pe masa judecătorilor de la Pitești în luna decembrie a anului trecut și a ajuns la cea de-a treia înfățișare. Mocanu este acuzat de infracțiune în formă continuată, el fiind acuzat că a comis de mai multe ori aceeași infracțiune la un anumit interval de timp.

În cazul lui, procurorii vor încerca să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani.

Dani Mocanu a mai fost condamnat o dată pentru aceeași infracțiune, în anul 2017, atunci primind însă o pedeapsă cu suspendare. La începutul anului, suspendarea a fost anulată din cauza unei alte condamnări, cea în cazul clipului ”Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor. Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

Sursa foto: Facebook