Cel mai nou sezon iUmor va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut zile de audiții absolut surprinzătoare.

Cu provocări nemaintâlnite și cu concurenți din toate colțurile lumii,  în care toți au venit pe scena iUmor mai spectaculoși ca niciodată şî cu un singur scop: să-i surprindă pe cei trei jurați și să ridice publicul în picioare.

„Există speranță în lume”

La jumătatea lunii ianuarie, jurata iUmor a lansat o nouă piesă, “Aruncă-mă”, și a uimit lumea după ce a abordat genul rock. La nici 48 de ore de când piesa a fost lansată a ajuns numărul 1 în trending pe YouTube, ceea ce a făcut-o pe Delia să se simtă mândră.

„Simt că există speranță în lume și că oamenii știu să aprecieze și altceva din tot ce găsești pe trending acum, m-am simțit foarte, foarte bine și mândră că am reușit să duc ultima piesă în trending, un trending plin de diverse lucruri în care piesa aparent nu ar fi avut nicio șansă”, a declarat artista.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al optulea sezon iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.