Vineri, Delia a împlinit 38 de ani. Cântăreaţa şi jurata de la iUmor a primit sute de mesaje de felicitare de la rude, prieteni şi fani, însă unul dintre mesaje a impresionat-o mai multe decât toate la un loc.

Mama Deliei, Gina Matache, a realizat un colaj de fotografii de când fiica ei era doar un copil, iar asta a emoţionat-o extrem de mult pe Delia.

“La multi ani copil bălai! Delia, sa nu lasi timpul sa te schimbe , sa ai grija de tot ce iubesti si sa ajungi la anii, la care sa faci acelasi filmulet pentru copilul vostru”, a scris Gina Matache pe pagina ei de Facebook, alături de colajul cu pozele minunate ale fiicei sale.

“Colaj facut de mamiiiii!! Mami te iubesc #happybirthdaytome”, a scris şi Delia pe contul ei de Instagram, alături de un videoclip cu fotografiile respective.

 

View this post on Instagram

 

Colaj facut de mamiiiii!! Mami te iubesc @ginamatache7 ✨✨✨ #happybirthdaytome

A post shared by Delia (@delia) on

Nici sora Deliei, Oana Matache, nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a postat şi ea, într-un story pe Instagram, o fotografie cu Delia de când era mică, alături de mesajul “Aoleeuu. Avea ea mă şapcă cu Venus. La mulci aaaani!”