Neculai Miron, primarul PNL-ist din comuna Bosanci, județul Suceava, a semnat la sfârșitul acestei săptămâni lista propusă de AUR care are ca finalitate demiterea președintelui României.

Odată cu această inițiativă primarul sucevean l-a criticat pe președinte, împotrivindu-se, laolaltă cu liderul AUR și şi faţă de Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava.

“Am vrut să dovedesc prin aceasta că Bosanciul nu este un fief al domnului Flutur, care a instaurat dictatura în întreg judeţul Suceava şi orice post, orice funcţie la deconcentrate este ocupată cu şpagă în judeţul Suceava, aproape orice funcţie.

Deci nimic nu mişcă dacă nu este coordonat de dumnealui şi am vrut să arăt că la Bosanci este democraţie şi orice forţă politică este bine venită”, a declarat primarul Neculai Miron, susținându-și decizia pe care a luat-o împotriva propriului partid.

”Domnul Iohannis dintr-un apărător al democraţiei s-a transformat într-un apărător al penalilor”

Neculai Miron justifică primirea lui George Simion în primăria sa prin faptul că șefii partidului din care face parte s-au pervertit.

”Deci de aceea am făcut o primire călduroasă domnului Simion şi domnului Georgescu ca să dăm un suflu nou de libertate, să fie respectate principiile fundamentale ale democraţiei, să putem intra la muncă liberi, să putem călători liberi, să putem cumpăra liberi.

Ştiţi foarte bine sunt încă membru PNL. Domnul Iohannis dintr-un apărător al democraţiei s-a transformat într-un apărător al penalilor”, a mai declarat primarul comunei Bosanci.

Pe lângă Neculai Miron, un alt primar liberal, de data aceasta din județul Alba, a semnat lista propusă de George Simion. Silviu Ponoran este unul dintre cei mai stabili primari ai orașului Zlatana, fiind la cârma localității încă din 1992.

Drept reacție, vicepreşedintele PNL Bogdan Gheorghiu a declarat că partidul trebuie să se dezică de astfel de oameni.

”Primarul localităţii Bosanci pare să uite că dezvoltarea localităţii se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât şi la nivel judeţean.

În calitate de vicepreşedinte al PNL am solicitat, în această seară (sâmbătă – n.r.), conducerii organizaţiei judeţene PNL Suceava, întrunirea de urgenţă a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanşa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, judeţul Suceava”, a transmis liberalul.