În urmă cu puțin timp, Daniela Crudu, recunoscută pentru aparițiile sale din lumea mondenă, a ajuns la spital, de urgență, în urma unei bătăi crunte, primită de la iubitul ei, Seco Dubravko. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar, iar ca să se refacă a ales să se mute în casa părintească. Mai exact, Cruduța locuiește acum cu tatăl său, în Ferentari, pentru că acasă la ea nu se mai simte în siguranță, potrivit cancan.ro.

În urma loviturilor primite, Daniela Crudu s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, dar și o luxație de gleznă, pentru care a fost tratată și operată la spital.

„Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut…
Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a spus bărbatul la Antena Stars.

De ce a fost Cruduța bătută?

Se pare că Seco Dubravko, care era oricum o persoană geloasă, s-ar fi enervat pentru că Daniela Crudu îl înşela. Bărbatul ar fi prins-o pe Daniela în timp ce schimba mesaje pe telefon cu respectivul amant.

Imediat după incident, rudele şi prietenii Danielei au încercat să o sune şi să afle în ce stare este, însă nu au putut da de ea. Motivul: telefonul se afla la iubitul ei, croatul Seco Dubravko.