Procurorii stau cu mâinile legate în acest caz

Iubitul Danielei Crudu nu va fi audiat de procurori, chiar dacă vedeta a fost bătută recent şi a ajuns de urgenţă la spital cu nasul rupt. Şocant este faptul că decizia autorităţilor a fost luată după ce procurorul de caz a explicat că victima nu a depus plângere, motiv pentru care cercetările au fost oprite.

Astfel, bărbatul nu va răspunde penal pentru fapta sa. Totuşi, vedeta are la dispoziţie 90 de zile să se răzgândească şi să depună plângere împotriva tânărului care a bătut-o, scrie Antena 3.

Ce a păţit Daniela Crudu

Daniela Crudu a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti, duminică, 9 februarie 2020, după ce a fost bătută de iubitul ei. Medicii au diagnosticat-o cu un traumatism cranio-facial, fractură de piramidă nazală şi entorsă la gleznă. Motivul scandalului dintre Daniela Crudu şi iubitul ei ar fi o anumită sumă de bani pe care vedeta ar fi cheltuit-o fără ştirea iubitului. Totuşi, alte surse au explicat că motivul bătăii ar fi gelozia iubitului croat.

Iubitul croat al Danielei Crudu, care a snopit-o în bătaie în noaptea de sâmbătă spre duminică, la 5 dimineața, a primit telefon de la Poliție. Acesta a fost înștiințat de oamenii legii că a primit ordin de restricție față de fosta animatoare tv, timp de 5 zile și i s-a explicat că dacă vine mai aproape de câteva sute de metri de ea, va fi adus la secție.

În fața polițiștilor, Cruduța a spus că s-ar fi certat de la bani, însă prietenele cu care și-a petrecut toată ziua de sâmbătă au spus presei că acesta era extrem de gelos. În orice caz, după ce bătăușul a închis telefonul cu Poliția, s-a apucat să-și strângă lucrurile. Evz.ro scrie că acesta şi-a burdușit în limuzina Bentley mai multe valize cu haine și dus a fost!

Conform fotoreporterilor Spy News, cât Cruduţa se afla pe patul de spital, o persoană apropiată ei l-a dat pe iubit afară din casă. Bruneta a ajuns la spitalul din Capitală în această dimineață, în jurul orei 5:30, plină de sânge. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale și a fost bandajată la mâini și la picioare.

Trei ore mai târziu ar fi fost externată din spital, însă din cauza durerilor foarte mari ar fi revenit. Medicii i-au recomandat să fie operată, Daniela Crudu având piramida nazală fisurată, dar Daniela a preferat să se adreseze unei clinici private.

Animatoarea tv a devenit extrem de cunoscută când a ocupat postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. A renunțat la acest job dar a continuat să apară în diferite proiecte de televiziune.