Iubitul croat al Danielei Crudu, care a snopit-o în bătaie în noaptea de sâmbătă spre duminică, la 5 dimineața, a primit telefon de la Poliție. Acesta a fost înștiințat de oamenii legii că a primit ordin de restricție față de fosta animatoare tv, timp de 5 zile și i s-a explicat că dacă vine mai aproape de câteva sute de metri de ea, va fi adus la secție.

În fața polițiștilor, Cruduța a spus că s-ar fi certat de la bani, însă prietenele cu care și-a petrecut toată ziua de sâmbătă au spus presei că acesta era extrem de gelos. În orice caz, după ce bătăușul a închis telefonul cu Poliția, s-a apucat să-și strângă lucrurile. Evz.ro scrie că acesta şi-a burdușit în limuzina Bentley mai multe valize cu haine și dus a fost!

Conform fotoreporterilor Spy News, cât Cruduţa se afla pe patul de spital, o persoană apropiată ei l-a dat pe iubit afară din casă. Bruneta a ajuns la spitalul din Capitală în această dimineață, în jurul orei 5:30, plină de sânge. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale și a fost bandajată la mâini și la picioare.

Trei ore mai târziu ar fi fost externată din spital, însă din cauza durerilor foarte mari ar fi revenit. Medicii i-au recomandat să fie operată, Daniela Crudu având piramida nazală fisurată, dar Daniela a preferat să se adreseze unei clinici private.

Animatoarea tv a devenit extrem de cunoscută când a ocupat postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. A renunțat la acest job dar a continuat să apară în diferite proiecte de televiziune.