Weekend-ul acesta a fost unul de groază pe Daniela Crudu. Vedeta a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul său, croatul Seco Dubravko, cu care avea o relaţie de un an de zile. Deocamdată, “Cruduţa” nu a depus plângere împotriva bărbatului violent.

Poliţiştii au deschis dosar pentru loviri şi alte violenţe şi-l vor chema pe croat la audieri, chiar dacă Daniela nu a depus o plângere pe numele acestuia.

Daniela Crudu a ajuns la spital, duminică dimineaţă, cu nasul spart şi mai multe traumatisme pe corp, după ce petrecuse în club alături de iubitul său, de Mădălina Pamfile și câțiva prieteni. “A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, ar fi declarat o rudă a Danielei.

S-a aflat de la ce a pornit tot scandalul

Acum s-a aflat şi de la ce a pornit întregul scandal: se pare că Seco Dubravko, care era oricum o persoană geloasă, s-ar fi enervat pentru că Daniela Crudu îl înşela. Bărbatul ar fi prins-o pe Daniela în timp ce schimba mesaje pe telefon cu respectivul amant.

Imediat după incident, rudele şi prietenii Danielei au încercat să o sune şi să afle în ce stare este, însă nu au putut da de ea. Motivul: telefonul se afla la iubitul ei, croatul Seco Dubravko.

În timp ce Daniela Crudu se afla deja în spital, sora acesteia şi iubitul ei s-au întâlnit cu cetăţeanul croat, care a devenit iarăşi recalcitrant. El a refuzat să le înapoieze telefonul mobil al Danielei, care se afla în posesia lui, scrie cancan.ro.

Apropiaţii vedetei au povestit că iubitul agresor ar fi venit şi el la spital, dar nu ca să vadă cum se simte, ci ca să îi ceară cheile pentru a-şi lua hainele din casa ei şi a pleca.