Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul  ei de origine croată iar imediat ea a fugit la spital. Vedeta a fost audiată de polițiști, cărora le-a spus însă că nu va formula plângere împotriva acestuia.

Poliţiștii au emis însă un ordin de protecție provizoriu. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, la România TV, chiar dacă Daniela Crudu a refuzat să-l reclame pe croat.

Poliția s-a sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

“Colegii s-au sesizat din oficiu, au vorbit cu victima, au audiat-o, aceasta a completat un formular de risc, iar polițiștii au emis un ordin provizoriu valabil pentru cinci zile. Persoana a fost contactată telefonic, i s-a comunicat că nu se poate apropia de victimă timp de cinci zile. În cazul lovirii, victima trebuie să depună plângere, în termen de 90 de zile. Deci are acest timp. Faptul că nu a depus până acum, nu e problemă. Dacă nu depune plângerea, noi nu putem merge mai departe”, a spus Ciprian Romanescu.

Polițiștii l-au chemat la audieri și pe iubitul Danielei Crudu. Astfel, dacă zilele de spitalizare ale vedetei vor fi mai mult de 10, plângerea se va face din oficiu.

Pănă în acest momen, iubitul Danielei Crudu a recunoscut că i-a dat o palmă, dar susţine că Daniela Crudu ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap.