Liviu Dragnea este încarcerat la Rahova iar cei de la PSD pare că au trecut destul de repede peste episodul condamnării sale. Asta pentru că în partid se fac calcule cine să-i ia funcția pe care a avut-o și se măsoară în sondaje cine ar trebui să candideze la prezidențiale. De alfel și locul lăsat liber la Camera Deputaților a fost ocupat rapid.

Nu toată lumea pare, însă, să se fi împăcat cu ideea condamnării lui Dragnea. Și asta pentru că, pe Facebook este anunțat un protest împotriva lui Klaus Iohannis.

Potrivit dcnews, în jur de 200 persoane au anunțat, pe Facebook, că vor ieși în stradă să ceară demisia lui Klaus Iohannis și eliberarea lui Liviu Dragnea. Protestul programat pentru duminică, 16 iunie, va avea loc la Palatul Cotroceni.

Îndemnul pentru eliberarea fostului președinte al PSD, postat pe Facebook, nu mai are nevoie de niciun comentariu.

”DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA! LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS

TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI, APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS. LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”, se arată în descrierea evenimentului anunțat pe Facebook.