Însă ce deosebește această ofertă de job de multe altele este că persoanele selectate vor primi aceste salarii uriașe pentru majoritatea românilor lucrând de acasă opt ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână. Cel puțin așa promite Crossover, compania de resurse umane care face selecția personalului pentru una dintre cele mai mari 500 de companii de la nivel mondial.

Primul dintre cele trei joburi este cel de Software Engineering Manager. Viitorul angajat va trebui să conducă, să dezvolte și să evalueze între patru și șase echipe formate din trei-patru membri. Compania îi va furniza sarcini clare și termene limită. Dacă vrei să aplici pentru acest job, trebuie să ai Bacalaureatul în calculatoare sau inginerie electrică, să ai experiență cu arhitectura Cloud și DevOps, să ai minim cinci ani experiență de programare Java sau .NET, să știi limba engleză și cunoștințe în C# sau Java. Angajatorul caută pentru acest post o persoană perfecționistă, care își dorește să facă lucrurile foarte bine, disponibilă să petreacă lucrând mai mult de opt ore pe zi, dacă este necesar, precum și capacitate excelentă de a lucra singur și în echipă.

Al doilea job este cel de Chief Software Architect – Java și se adresează specialiștilor apți să rezolve probleme complexe și care sunt de zece ori mai productivi decât un dezvoltator obișnuit. Sarcina viitorului angajat va fi să gândească și să creeze softuri de top pentru clienți, având în același timp și rolul de coordonare a echipei tehnice. Pe lângă Bacalaureatul în domeniile enumerate mai sus, acest job presupune minimum opt ani de experiență în programarea Java și tehnologii conexe (eclipse, netbeans, hibernate, JPA, Spring etc.), cunoașterea TDD, NoSQL (MongoDB or Cassandra), Relational DBs (MSSQL, MySQL, Oracle ), SOA, EDA.

Cel de-a treilea job cu salariu de 100.000 dolari pe an este cel de Chief Software Architect – .NET. Pentru angajare, este envoie de cel puțin opt ani de experiență în programarea .NET și în tehnologiile conexe (MS Visual Studio, NHibernate, etc) și în alte programe.

La toate trei joburi, comunicarea cu colegii și șefii se va face prin intermediul programelor precum Skype, GoToMeeting, Google Docs etc.

Compania așteaptă CV-urile doritorilor până pe 6 iunie. Află mai multe informații despre cele trei joburi cu salarii de 100.000 dolari anual.