Şcoala privată Little London din Bucureşti a anunţat realizarea unei investiţii de 300.000 de euro  direcţionată spre schimbarea sediului.

Investiţia va fi realizată pe o perioadă de 4 ani şi se va concretiza într-un complex cu o suprafaţă de 900 mp construiţi, cu o gradină de 1.500 mp care include şi un teren de sport de 800 mp.

Astfel, din septembrie 2010, Şcoala Little London se muta într-un sediu nouă, în complexul rezidenţial Greeenfield aflat lângă ZOO Băneasa şi va dispune de 15 săli de clasă, laboratoare, bibliotecă, media center, spaţii de recreaţie, sală de mese,  sală de sport acoperită şi cabinet medical. O dată cu mutarea în noua locaţie, Little London va începe şi susţinerea de cursuri la ciclul gimneazial.

Little London percepe un tarif anual de 6.200 de euro, plătibil în zece rate, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor şcolii. Taxa include toate activităţile care se fac în program între orele 9-17: curriculum românesc, elemente de curriculum britanic (cu profesori români şi vorbitori nativi de engleză), activităţi extracurriculare (arte, sporturi, activităţi intelectuale), activităţi de dezvoltare personală, mese.

Şcoala Generala Little London s-a înfiinţat în anul 2007, principalii investitori fiind Diana şi Florin Segărceanu.