Înainte de numirea sa în noua funcție, a ocupat postul de Director de Marketing al Delaco, unul dintre principalii jucători de pe piața locală a lactatelor. Daniela are și o experiență de 7 ani în industria dulciurilor, unde s-a ocupat de branduri precum Poiana, Belvita și Barni, deținute de grupul Mondelez (fost Kraft).

„Heidi este un brand cu o bine meritată reputație și mă bucur să mă alătur unei echipe experiementate, care a știut să echilibreze rigoarea profesională cu grija pentru individualitate. În următoarea perioadă ne vom concentra pe creșterea brandului atât pe piața locală, cât și la nivel internațional.” declară Daniela Dumitrașcu.

În prezent, Heidi Chocolat este lider pe segmentul ciocolatei premium în România. În 2013, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 76,2 milioane de lei, jumătate din ea fiind reprezentată de exporturi. Prezentă în 50 de țări la nivel global, Heidi este cunoscută pe piețe precum cele din Germania, Austria, Marea Britanie, Elveția, Rusia și China. 

Prezentă astăzi în 50 de ţări, Heidi Chocolat a fost fondată în anul 1994 de către familia elveţiană Laederach, proprietarul companiei Confiseur Laederach AG, un faimos producător de produse de cofetărie şi ciocolată premium. În aprilie 2013, Heidi a devenit parte a KEX Confectionery SA.