Rareş Bogdan a dat marea lovitură în PNL. Europarlamentarul şi vicepreşedintele liberal a mizat câştigător în cadrul alegerilor pe care PNL le-a avut pentru şefia filialei din Franţa, una dintre cele mai importante filiale din Diaspora.

Rareş Bogdan a mizat pe câştigător

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, însoţit de către un alt lider al partidului, Robert Sighiartău, a fost prezent la alegerile pentru şefia PNL Franţa. Candidatul susţinut de către cei doi, Alex Urdas, a fost şi cel care a reuşit să câştige alegerile în această filială din Diaspora.

Astfel, Alex Urdas reuşeşte să schimbe şefia filialei PNL Franţa după o pauză de 7 ani de zile. urdas a câştigat la o diferenţă de patru voturi faţă de contracandidatul său.

Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău s-au poziţionat deja clar înaintea Congresului pe care PNL îl va avea în luna septembrie. Cei doi îl vor susţine pe premierul Florin Cîţu în lupta pentru şefia PNL cu actualul şef al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, conform evz.ro.

Pregătirea lui Alex Urdas

Alex Urdas stă de 10 ani la Paris şi este absolvent al Universității din Valencia, Spania și al Universității din Aarhus, Danemarca. Mai mult, de 6 ani jumătate a lucrat la UNESCO – divizia Educație Superioară.