Miron Radic face parte din echipa Liliac de la momentul lansării oficiale a cramei în Romania, în 2012, ocupându-se până în 2015 de vânzările de export și de marketing.
În 2015, a fost numit Managing Director al companiei amb Wine Company, alături de  Victor Ciupercă.
Actualul director general al cramei Liliac Victor Ciuperca ocupă funcția de managing director al amb Holding, consorțiul care deține amb Wine Company.
Schimbările din echipă presupun și o reorganizare a departamentului de vânzări, urmare a unei analize de performanțe individuale.
Crama Liliac este operată de compania amb Wine Company, parte din consorțiul austriac amb Holding. Înființată în 2010, amb Wine Company a finalizat procesul de dezvoltare a cramei Liliac în 2015, cumulând o investiție totală de 10 milioane de euro. Cifra de afaceri a companiei a înregistrat o creștere spectaculoasă față de anul anterior, ajungând la 1,25 milioane de euro, față de pragul de 750.000 atins în 2015, depășind așteptările companiei. Crama Liliac se întinde pe 51,55 ha plantate în regiunea Batoș (Mureș) și Vermes- Lechința (Bistrița Năsăud). Crama are o capacitate de producție totală de 350.000 l, ce va atinsă până la finele acestui an.