Un bărbat de 42 de ani a fost reținut, duminică, după ce a alimentat într-o benzinărie din București, a refuzat să plătească și a amenințat casiera, cerându-i bani. Polițiștii Secției 11 fost sesizați prin apel la 112 despre faptele bărbatului.

Individul a urmărit casiera și a accelerat spre un grup de oameni dintr-o spălătorie, apoi a fugit, fiind prins în Călărași, pe autostradă. Potrivit Poliției Capitalei, femeia amenințată a fugit să ceară ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto din apropiere. Faptele s-au peterecut în timpul nopții de sâmbătă spre duminică.

”Bărbatul a urmărit-o, cu mașina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliția Capitalei, citată de Antena3.

În urma cercetărilor desfășurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat în județul Călărași, pe autostradă. Acesta a fost adus pentru audieri la Poliția Capitalei, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Totodată, i-au fost recoltate probe pentru a se depista dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Sursa foto: Antena 3