Încălzitor cu infraroșu perfect pentru montajul în cadre outdoor, pe terase, hale industriale, dar și indoor, în localuri, biserici și spațiile comerciale mari, SHADOW FATBOY se bucură de prestigiul, pe de o parte, al performanței ridicate, iar pe de alta, al puterii suplimentare. El poate fi montat până la 3,5m înălțime, oferind în continuare o eficiență termică impresionantă. Reputația de cel mai puternic încălzitor electric cu infraroșu din lume, SHADOW FATBOY și-a câștigat-o și de pe urma lâmpii halogen Ultra Low Glare (2,4kW), cu cele mai mari dimensiuni, și a reflectorului special adaptat (cu o dimensiune și o adâncime mai mare) la un confort termic sporit.

Ideal pentru terase

Încălzitoarele cu Infraroșu SHADOW FATBOY, destinate teraselor, acționează asemeni razelor solare ce străbat aerul și se transformă în căldură la orice contact cu un corp solid. Foarte convenabilă în ceea ce privește încălzirea spațiilor mari, deschise, gen terase de restaurante și hale industriale, dar și a interioarelor de mari dimensiuni (localuri, biserici și spații comerciale), metoda cu infraroșu, perfecționată de FATBOY nu suportă pierderi și acționează instantaneu, oferind căldură imediat. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că nu depinde de schimbarea zilnică a buteliei de gaz, așa cum se întâmplă în cazul sistemelor clasice. Încălzitoarele infraroșu FATBOY cu lampă halogen Ultra Low Glare de 2,4kW au o eficiență crescută, transformând peste 90% din energia electrică în căldură, față de 40% în cazul încălzitoarelor pe gaz.

Asigură un climat controlat

Locații extrem de pretențioase din punct de vedere climatic, bisericile pot fi la rândul lor încălzie, fără ca picturile vechi, care le împodobesc pereții, să sufere din punct de vedere al schimbării de temperatură sau umiditate. Sistemele de Încălzire cu Infraroșu FATBOY asigură un climat controlat, eliminând acest risc. Și asta se întâmplă pentru că încălzirea cu Infraroșu nu creează condens, încălzește instantaneu, pe toată suprafața și nu emană gaze toxice. În plus, acest sistem este mult mai economic decât încălzirea clasică pe gaz, fiind cel mai eficient încălzitor cu infraroșu din lume.

Fără emisie de gaze toxice sau consum de oxigen

Încălzitoarele elctrice cu Infraroșu SHADOW FATBOY sunt foarte eficiente și pentru spațiile comerciale de tip HORECA, indiferent de dimensiunile lor. Pretabile chiar și pentru interior, încălzitoarele respective nu emit gaze toxice și nu consumă oxigen. În plus, au un cost foarte avantajos în comparație cu sistemele de încălzire clasică pe gaz. Ca și termen de comparație, e bine de știut că instalațiile pe gaz au un cost de funcționare de peste 7 – 8 ron/h, în timp ce încălzitoarele pe Infraroșu funcționează la cote maxime cu doar 1 – 2 ron/h. Sunt silențioase, moderne, cu un design ce nu creează disconfort vizual. Sunt perfecte pentru a încălzi rapid și ieftin un spațiu comercial.

Eficiență energetică exemplară

Încălzitoarele cu Infraroșu SHADOW FATBOY sunt dotate cu cea mai mare lampă de halogen Ultra Low Glare de 2,4kW și au o eficiență energetică exemplară. Acest fapt constituie un avantaj mai ales în încăperile de mari dimensiuni sau în spații outdoor. Încălzirea uniformă și imediată este realizată cu ajutorul SHADOW FATBOY fără problem și cu un cost sesizabil mai mic.

Perfecte pentru spațiile de fumat

SHADOW FATBOY este perfect și pentru spații exterioare pentru fumat. Nu consumă oxigen și nu emană gaze toxice. În plus, datorită lămpii și reflectorului special, încălzește instantaneu orice încăpere (deschisă/închisă).
Toate aceste produse pot fi achiziționate în România de pe site-ul incalzitoarecuinfrarosu.ro.