Jurnalistul crede că totul este doar o „găselniță” pentru a redeveni relevant și vizibil în presă. În postarea lui Mircea Badea de pe Facebook, acesta mai scrie ironic că și el a „avut holeră și ebola, de două ori, plus tifos și ciumă.”

„Pe bune? A fost testat? Cum de n-a ajuns la spitalele-puscarie? A fost o exceptie ca o reverenta (penala) pentru catarsisu’ nepereche? Sau a fost un test post factum care a confirmat ca a trecut prin infectie? Sau de fapt e doar o declaratie fara nicio confirmare medicala?

O strategie de succes pentru a redeveni relevant si vizibil?
Subiectul adevarat este totusi presa de cacat, care n-a gandit deloc si n-a pus nicio intrebare. A transcris vorbirea ca pe un ordin de la guvern si a girat o declaratie a unuia ca pe un adevar probat.

P.S. Si eu am avut holera si ebola. De doua ori. Ca o data nu se pune. Plus tifos si ciuma. Din aia galbena, nu rosie. iCovid!”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Ce spunea Bendeac sâmbătă la IUmor

Actorul a mărturisit că fost infectat cu noul coronavirus la înmormântarea bunicului său, care a avut loc pe 13 martie. Mihai Bendeac le-a explicat colegilor săi cum a reușit să ia virusul, dar și ce simptome a avut.

„Aveam dureri puternice musculare, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros. Maică-mea și taică-miu au avut aceleași simptome”, a mărturisit Bendeac.