Marea temere a lui Mircea Badea! Prezentatorul TV a dezvăluit care este cea mai mare temere a sa, în calitate de conducător auto. Acesta a spus că i se poate întâmpla oricărui șofer.

Mircea Badea se teme de testele antidrog fals pozitive

Mai exact, este vorba despre testele antidrog fals pozitive. Datele oficiale arată că în unele județe din țară, cum ar fi Olt sau Brăila, acestea ajung până la 50% sau 88%.

„La fel de bine, poţi să dai cu banul, dacă 50% din ele sunt fals pozitive. Înseamnă unul din două (…). Deci nouă din 10 oameni au fost făcuţi drogangii aiurea.

Atenţie, e foarte important, vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis de conducere auto! Veţi putea fi testaţi. Se poate întâmpla, vă opreşte şi vă testează. Deci te opreşte poliţia, te pune să faci testul, el iese pozitiv, doar că tu nu ai consumat droguri.

O să iasă adevărul la analizele de sânge ulterioare, mult ulterioare, după foarte multe luni, timp în care tu vei avea un stigmat de drogangiu şi de periculos că te-ai urcat la volan drogat”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa, „În gura presei” de la Antena 3 CNN.

Prezentatorul TV a afirmat că în astfel de cazuri, durează foarte mult până demonstrezi în instanță că, de fapt, nu ai consumat droguri. Iar în acel timp, rămâi și fără permis de conducere.

„După părerea mea, acesta este unul dintre cele mai mari pericole. Eu sunt conducător auto şi dacă e să fiu stresat de ceva, de asta sunt stresat în legătură cu condusul auto: să vină Gigel miliţianul, să-mi pună testul şi să spună „Badea conducea drogat”.

Până ies testele de sânge, până se ajunge în instanţă, pot să treacă mai multe luni şi rămâneţi fără permis”, a spus el.

Mircea Badea nu este impresionat de parada de Ziua Națională

Amintim că săptămâna trecută, Mircea Badea a spus, pe 30 noiembrie, că nu îl impresionează parada de Ziua Națională. Acesta a spus că anul trecut, fiul său i-a cerut să meargă împreună la eveniment. El a spus că n-a avut încotro și a trebuit să îl ducă să vadă defilarea.

„Anul trecut nu am avut încotro. Copilul a solicitat neapărat să meargă la parada militară, întrucât prieteni de-ai lui au mers cu un an înainte și el nu mersese. Așa că am prestat parada de Ziua Națională.

Eu nu sunt un mare fan al paradei de 1 Decembrie și, de fapt, al niciunei parade militare. Nu mi se pare ceva de făcut, dar așa e în România!

Anul ăsta pare că am scăpat, că nu a zis nimic fiul meu. Eu am mers pe burtă!“, a povestit Mircea Badea.

Prezentatorul TV a dezvăluit ce i-a spus fiul său la parada militară de anul trecut. El a povestit că băiatul i-a numit pe militarii încolonați „majordomi”. Mircea Badea a mai spus că a răsuflat ușurat că anul acesta, de 1 decembrie, fiul său a avut alte planuri.

„A zis copilul, anul trecut, când era frig și ninsoare, când a văzut militarii care defilau: Uite, vin majordomii mei! / Aia e, tată, zic, avem și majordomi încolonați! Ce bine, totuși, că anul ăsta îi văd pe majordomi decât la televizor. O să-mi pun ceasul să sune, ca să văd parada militară. Nu am cum să ratez acest spectacol extraordinar“, a spus, ironic, jurnalistul.

Peste 2.400 de militari au participat la parada de Ziua Națională

Peste 2.400 de militari şi specialişti din MApN, MAI, Autoritatea Vamală Română, SRI, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor au participat, la parada militară.

La parada militară, dispozitivul de defilare al tehnicii militare a fost alcătuit din circa 150 mijloace tehnice. În blocul de paradă au defilat circa 250 de militari străini, în cadrul unor detaşamente din mai multe țări. Au fost din Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, SUA şi Ţările de Jos.

Au fost prezenți şi militari din ţările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României. Militarii străini au avut 23 de mijloace tehnice.