Mircea Badea a dispărut de pe post

În seara zilei de miercuri, 29 noiembrie, telespectatorii au fost surprinși să constate că Mircea Badea, gazda emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, nu se afla în postura obișnuită de a-i ține la curent cu noutățile zilei.

Cu toate că absența sa a fost notabilă, motivul a fost unul plauzibil – celebrarea a 30 de ani de la înființarea Antenei 1.

Mircea Badea, veteran al emisiunilor de știri, a decis să participe la festivitățile aniversare ale Antena 1 alături de colegii săi de trust.

Petrecerea deosebită, la care au fost invitate sute de persoane, a reprezentat un moment important pentru întreaga echipă a Antena TV Group.

Și, evident, prezența lui Badea a fost un aspect esențial al acestei sărbători. S-au marcat 30 de ani de la lansarea postului de televiziune Antena 1, pe 29 noiembrie 1993.

Imaginile de la petrecere au umplut rețelele de socializare, cu toți angajații Antenei 1 distribuind momente de bucurie și camaraderie.

mircea badea petrecere antena-1
SURSA FOTO: Instagram

Temeri cu privire la dispariția emisiunii lui Mircea Badea

Au existat speculații în legătură cu viitorul emisiunii lui Mircea Badea, însă acestea au fost rapid disipate.

În luna octombrie, au circulat zvonuri că emisiunea ar fi eliminată din grila de programe a postului TV. Asta a dus la neliniște pentru unii fani.

Ulterior, s-a aflat că emisiunea nu a fost anulată, ci doar a suferit ajustări în grila de programe.

Schimbările au fost determinate de evenimentele din Israel, care au condus la suspendarea temporară a emisiunii lui Badea.

Programul a fost ajustat pentru a aborda situația tensionată și pentru a oferi telespectatorilor informații actualizate.

În această perioadă, Mircea Badea a fost prezent în emisiunea „În fața națiunii”. Emisiunea este difuzată de luni până joi, de la ora 19.00.

Moderatorul, impresionat de poezie

Mircea Badea, faimos pentru abordarea sa tranșantă în lumea media, a dezvăluit o latură mai puțin cunoscută a personalității sale într-un interviu exclusiv pentru emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

În timpul interviului, Mircea Badea a mărturisit că experimentează emoții puternice ascultând anumite tipuri de muzică, cu precădere muzica lăutărească.

Apreciind atât poezia, cât și muzica, gazda „În gura presei” a arătat o latură sensibilă și pasională, departe de imaginea sa publică mai aspră.