Este scandal imens după ce fostul ministru al Sănătății din PSD, Sorina Pintea, a fost reținută pentru luare de mită în formă continuată. Fiul lui Pintea a lansat acuzații grave la adresa lui Liviu Pop, actual senator PSD.

Scandalul bubuie în PSD

Scandalul bubuie în PSD. Liviu Pop respinge acuzațiile aduse de fiul Sorinei Pintea. Se jură că nu are nicio iplicare în flagrantul procurorilor. Senatorul spune că nu ar fi intermediat vreo întâlnire între denunţător şi fiul Sorinei Pintea şi nici presupuse plăţi ilegale.

”În viața mea nu am avut vreo discuție despre bani cu Sorina Pintea. Nu am vorbit cu nimeni subiectul acesta”, a spus Liviu Pop, la Antena 3.

Cu toate acestea, fostul ministru recunoaște că l-a sunat pe fiul Sorinei Pintea, însă doar pentru a-l întreba ce se întâmplă cu mama lui. ”Am vorbit să văd ce s-a întâmplat, nu altceva”, a spus Liviu Pop.

Liviu Pop a mai spus că nu exclude că, prin acest dosar, „fiind prieten cu ea (Sorina Pintea -n.r.) să ajunga la mine cineva”, a mai spus el, conform Antena 3.

Totuși, senatorul a adis că a fost rugat de „o cunoștintă de familie a doamnei Pintea” să ia legătura cu fiul ei. „A spus că vrea să se întâlnească cu cineva din familie”, a spus Liviu Pop.

Liviu Pop a mai arătat că îl cunoaște pe denunțătorul Sorinei Pintea. „Are o firmă de sârmă ghimpată și cuie. (…) Eu știind că respectivul este prieten cu Sorina, am zis că poate vrea să afle mai multe despre ea”.

„Mă surprinde că domnul Costea avansează lucruri care nu sunt adevărate”, a mai spus Liviu Pop.

Într-o serie de înregistrări, Ionuţ Pintea susţine că s-a întâlnit chiar în această dimineaţă cu denunţătorul mamei sale, iar cel care a intermediat întâlnirea ar fi fost senatorul Liviu Pop. Este vorba despre trei înregistrări, una dintre ele făcute înaintea discuţiei, iar celelalte două după discuţii.