Recent, s-a încheiat sezonul zece al faimoasei emisiuni TV „X Factor”, marele câștigător fiind un talentat italian, Nick Casciaro. Când telespectatorii de acasă au văzut cum s-a încheiat finala mult așteptată, reacția lor a luat prin surprindere angajații Antena 1.

Oamenii au fost șocați și dezamăgiți de faptul că un om de origine străină a plecat cu marele premiu, ci nu un român. Astfel că fanii X Factor, plini de furie, au atacat dur Antena 1.

„Dacă noi românii nu ne apreciem pe noi, să nu avem pretenția să o facă cei din afară. Românii mereu se uită la Occident și visează”, sunt câteva dintre cuvintele acide ale românilor nemulțumiți.

Românii, revoltați că un italian a câștigat X Factor

În seara de 23 decembrie, joi, a avut loc finala concursului de talente X Factor, sezonul zece, unde Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii s-au străduit să câștige premiul de 50.000 de euro. Câștigătorul a fost Nick Casciaro. Italianul a făcut senzație pe platourile de filmare de la Antena 1, fiind acompaniat de Loredana Groza, jurata care i-a fost mentor în concursul de talente.

Deși jurații l-au admirat pentru vocea sa, telespectatorii nu au avut aceleași sentimente de bucurie. Imediat după înmânarea trofeului și a banilor, diverse reacții acide au apărut în spațiul public.

„Iar fug străinii cu banii”

Oamenii și-au vărsat nemulțumirea și furia pe pagina oficială de Instagram a X Factor România, scriind diverse comentarii controversate.

„În loc să apreciem vocile românilor și să ne mândrim cu ei, dăm premiul străinilor.

Câștigă cel mai bun, nu naționalismul.

Exact. DACĂ noi românii nu ne apreciem pe noi, să nu avem pretenția să o facă cei din afară. Românii mereu se uită la Occident și visează, dar nu fac concret ceva la ei în țară. Încă o dovadă în seara asta.

Nu cred că e vorba de români sau străini!! Are o voce puternică și foarte bună! A meritat!!!

Și în alte țări este X Factor și participa și alte naționalități, și mai și câștigă!

Încă se mai fac discriminări de genul, ce contează că e român sau italian, omul a demonstrat că merită să câștige, a încercat și să cânte și să vorbească în limba română. Lăsăți prejudecățile și învățați să apreciați un om, indiferent de nație.”, sunt câteva dintre comentariile scrise.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X Factor România (@xfactor.romania)