Senatorul Daniel Zamfir critică în termeni duri decizia luată de Curtea Constituţională cu privire la Legea dării în plată, dar şi pe avocatul şi politicianul liberal Valeriu Stoica. Amânată de patru ori, decizia CCR a venit imediat după instalarea noului Guvern de dreapta. „Drepturile consumatorilor sunt un lux, iar abuzul făcut în numele politicii DREPTEI, e acceptat”, scrie Zamfir într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„CU TOŢII, DE DREAPTA

După patru amânări ale Deciziei CCR cu privire la clarificările aduse Legii darii în plată, acum, după instalarea guvernului DE DREAPTA, CCR a decis că doar Instanţa poate decide asupra unei situații de impreviziune apărută în derularea unui contract, în ciuda sutelor de decizii absurde ale unor Instanțe care consideră ca fiind impreviziune doar moartea subită sau starea de război. Drepturile consumatorilor sunt un lux, iar abuzul făcut în numele politicii DREPTEI, e acceptat. Asta-i DREAPTA libertarienilor care conduc acum România! Teoria apostolului DREPTEI, marele combinator, Valeriu Stoica e preluată-chiar copy-paste pe alocuri-de judecătorul raportor de la CCR. Așadar, cu toții, DE DREPTA!

P.S. E foarte tare să fii DE DREAPTA și câștigi zeci de milioane de euro din contracte de asistenţă juridică cu Statul, din contracte prin care prejudiciezi cu zeci de milioane Statul, și mai ales când te îmbogățești din ruinarea oamenilor! Perfect, DE DREAPTA!

Curat, murdar, dom’ profesor…”