In perioada de iarna, Fastius Curier inregistreaza nu doar o crestere a numarului de comenzi, ci si o modificare a tipului de solicitari. Astfel, cresc puternic comenzile pentru livrari legate de Sarbatorile de iarna – cadouri B2B si cadouri B2C. Activitatea companiilor este mai dinamica, nevoile cresc si sunt tot mai alerte.

Serviciul Prioritar este "pe val", caci viteza este mai importanta ca oricand, intr-o perioada atat de aglomerata. Traficul pune tot mai multe piedici, dar curierii Fastius Curier au experienta si abilitatile necesare pentru a depasi orice obstacol.

In luna decembrie, se modifica si tipul de pachete expediate. Sunt multi clienti-companii care doresc sa expedieze cosuri cadou, pachete cu sticle si bunatati specifice Craciunului. Fastius Curier expediaza multe pachete speciale, extrem de fragile, ce necesita o atentie maxima pentru a ajunge in cele mai bune conditii la destinatarii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Un exemplu: inchipuie-ti ca trebuie sa duci la destinatie cateva sute de globuri de Craciun mari cat mingea de handbal, importate la preturi exorbitante de peste mari si tari, si extrem de fragile. Apoi gandeste-te cum le transporti in siguranta pe strazi troienite, pe bulevarde pline de sleauri si pe alei numai gropi. Iar toate astea in maxim 120 de minute de la primirea comenzii! Fiindca expeditorul alesese serviciul Fastius Prioritar, care garanteaza livrarea oriunde in Bucuresti in maxim doua ore!

Ciprian Pulpa, managerul Fastius Curier, isi aminteste momentul cand a fost insarcinat cu operatiunea “Brad Frumos”: “Erau cele mai mari globuri de Craciun pe care le-am vazut vreodata. Pareau facute din panza de paianjen si stiam ca au costat o gramada de bani. Asadar, cum sa le trimiti in siguranta la cateva sute de destinatari intr-un Bucuresti sufocat de zapada?” Expertii de la Fastius Curier au inventat un sistem original de ambalare pentru delicatele globuri.

“Am folosit sute de metri lineari de folie plastic bubble, kilograme de polistiren si cutii de carton speciale. Nu a fost usor, dar sunt mandru ca fiecare glob a ajuns intreg la destinatie. Si fara niciun minut intirziere.” Mai greu a fost pentru cei de la Fastius Curier sa fie prezenti la toate petrecerile de Craciun la care i-au invitat clientii multumiti. Dar s-au descurcat, data fiind promptitudinea obisnuita.

Cand alegi serviciile Fastius Curier, nu contează ce ai de trimis, sau cat de repede. Sigur iti putem oferi solutia perfecta pentru afacerea ta. Suna-ne daca iti doresti siguranta maxima si promptitudine de invidiat.