Seria inovativă 7 SC770 a monitoarelor touch-screen este optimizată pentru Windows 8, în timp ce seria 7 SC750 oferă un design minimalist, ergonomic şi o calitate înaltă a imaginii. Aceste monitoare premiate la CES datorită inovaţiilor pe care le încorporează vor putea fi văzute la standul expoziţional Samsung din cadrul târgului Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, în perioada 8 – 11 ianuarie 2013.

Monitoare touch-screen
Seria 7 SC770 de monitoare touch-screen reprezintă prima serie de ecrane multi-touch optimizate pentru Windows 8. Acestea pot susţine până la 10 puncte multitouch în acelaşi timp, dând utilizatorilor posibilitatea de a muta, roti sau selecta obiectele de pe monitor cu ajutorul propriei mâini.

Având un stand flexibil şi ergonomic, SC770 poate fi ajustat uşor în funcţie de dorinţa consumatorului. Astfel, ecranul poate fi rotit la 60 de grade pentru o utilizare mai uşoară. În plus, profilul super subţire şi unghiul de vizibilitate foarte larg oferă o profunzime ridicată a imaginii.
Design Ergonomic
Monitoarele din seria 7 SC750 aduc un design minimalist şi ergonomic ce oferă posibilitatea rotirii la 90 de grade pentru mărirea uşurinţei utilizării. Noile ecrane sunt optimizate pentru navigarea pe Internet şi pentru vizualizarea documentelor atât în format landscape, cât şi portrait.

Standul proiectat atent poziţionează monitorul la nivelul ochilor fără a mai fi nevoie de suporturi suplimentare. În plus, designul fin al standului cilidric de aluminiu scoate în evidenţă eleganţa ecranului subţire. Oferind imagini de o înaltă claritate, monitorul SC750 aduce o rată de contrast de 5.000:1, de cinci ori mai mare decât cea a monitoarelor standard.

Seria 7 SC750 şi seria 7 SC770 de monitoare touch-screen va fi disponibilă la nivel internaţional începând cu prima jumătate a anului 2013.