Până în prezent, Victor Armășelu (43 ani) a coordonat Departamentul de produse Audio-Video al Samsung Electronics România. În luna februarie, acesta a acceptat provocarea de a se ocupa de dezvoltarea Business Unit-ului Consumer Electronics, conducând acum activitatea Departamentelor Audio-Video, Aparatură Electrocasnică și IT.

„Mă bucur să preiau conducerea Diviziei Consumer Electronics (CE) din Samsung Electronics, o componentă complexă și de o mare importanță strategică pentru afacerile noastre în România. În cadrul Business Unit-ului CE (vânzări și distribuție, product management, supply chain management) s-a constituit în timp o echipă dedicată și puternică de profesioniști, ceea ce a dus Samsung Electronics în poziția de lider al pieței de profil. Alături de echipa mea, vom promova mai departe tehnologiile, soluțiile și produsele Samsung, apreciate de majoritatea consumatorilor, pentru a răspunde pe deplin așteptărilor acestora și ale partenerilor noștri din piața de retail.”

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics România, Victor Armășelu și-a dezvoltat expertiza în domeniile: vânzări și distribuție, key accounts management, trade marketing și managementul relațiilor cu clienții, ocupând cu succes funcții comerciale de top-management și antreprenoriat în diferite industrii.

Victor Armășelu este absolvent al Universității Maritime Constanța (inginerie electro-mecanică), deținător al unui E-MBA al Universității Kennesaw (Atlanta, SUA), certificat PMP de către Project Management Institute (Philadelphia, USA) și Lean Six Sigma de către IASSC (Phoenix, USA).