“Telefonul Samsung Galaxy S III va fi disponibil la sfârşitul lunii mai, iar preţurile la care poate fi achiziţionat vor fi comunicate în cursul săptămânii viitoare. Tot de săptămâna viitoare va fi disponibil pentru precomandă pe magazinul online în ambele culori, atât alb, cât şi albastru”, potrivit oficialilor Orange.

Utilizatorii Samsung Galaxy S III beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor quad-core cu o viteză de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o cameră principală echipată cu un senzor de 8MP, precum şi de o cameră frontală, de 1,9MP, capabilă de înregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoaşterea facială, iar terminalul este capabil să sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din reţelele sociale.

Noul Galaxy S III dispune de functia “Smart stay”, prin intermediul căreia detectează privirea utilizatorilor, prin camera frontală, şi ajustează automat setarea luminozităţii ecranului. Mai mult, interfaţa ‚S Voice’ permite utilizarea prin comenzi vocale a unor funcţii precum alarma, redarea audio, ajustarea volumului sau trimiterea mesajelor. În plus, prin funcţia ‚Direct call’, în momentul în care un contact din agenda este afişat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apelează direct numărul respectiv, prin simpla ridicare a smartphone-ului la ureche.