Cu un design modern și elegant, precum și cu o baterie puternică, notebook-urile Seria 3 oferă un timp de funcționare de până la 9 ore. Notebook-ul dispune de ultima generație de procesoare Intel Core i7/i5/i3, Windows 7 Professional și de o placă video NVIDIA GeForce2. Datorită tehnologiei unice Samsung Fast Start, Seria 3 300V pornește în doar câteva secunde.
 
„Seria 3 300V a fost create pentru studenți și tineri, activi pe social media, care doresc un notebook ce oferă performanță și putere, dar și un design atrăgător,” a declarat Kyuho Uhm, Senior Vice President al IT Solutions Business la Samsung Electronics. „Datorită display-ului său cu ramă subțire, finisajului metalic și hardware-ului performant, 300V este dispozitivul perfect pentru a se asorta cu personalitatea utilizatorilor și a oferi divertisment în mișcare, pentru a nu te plictisi niciodată!”

Design-ul ușor și compact al lui 300V permite o mai bună portabilitate. Chiar dacă viața în mișcare poate fi dificilă pentru unele notebook-uri, ce pot fi zgâriate cu ușurință, carcasa Samsung Durcase a modelului 300V dispune de o suprafață rezistentă, care protejează laptopul de riscurile loviturilor și îi va menține aspectul nou pentru mai mult timp.

Notebook-uri din Seria 3, 300V sunt disponibile pentru prețuri cuprinse între 1.599 şi 3.099 lei şi pot fi achiziţionate din lanţurile de retail online şi offline: emag.ro, Altex, Flanco si Domo.