Este vorba despre declarațiile în care Prințul Harry o acreditase pe soția sa Meghan Markle pentru că l-a salvat și l-a făcut să își dorească să obțină ajutor pentru problemele de sănătate mintală cu care se confrunta.

Cu toate acestea, biograful Angela Levin susține că ducele de Sussex i-a recunoscut cu câțiva ani înainte că a căutat ajutor pentru problemele sale de sănătate mintală, pentru că fratele său, prințul William, l-a inspirat și nicidecum Meghan Markle, scrie geo.tv. 

În timpul apariției sale recente la Good Morning Britain, Levin și-a amintit de conversația pe care a purtat-o ​​cu Prințul Harry și cum l-a întrebat: „Te duci pentru că Meghan a sugerat asta?”

„Absolut nu, nu avea nimic de-a face cu asta, era William. El a fost cel care m-a salvat ”, a răspuns el.

„Fie mi-a spus ceva care nu era adevărat, fie spune acum ceva care nu este adevărat”, a spus Levin în emisiune.

Declarațiile Prințului Harry generează deja controverse în SUA

Mai mult, corespondentul regal al Vanity Fair, Katie Nicholl, a spus același lucru și la Royal Beat: „Aș vrea să-l aud pe Harry că spune că prima persoană care i-a sugerat să intre în terapie a fost fratele său”.

„O mulțime de oameni sunt supărați pentru faptul că Harry șterge în mod convenabil ceea ce a spus înainte și ne oferă această nouă narațiune că soția lui l-a condus la terapie când, de fapt, inițial fratele său și tatăl său l-au încurajat să o ia,” ea a spus.

„Cred că merită să menționăm și faptul că vor avea o mare plăcere să vorbească despre acest subiect?” s-a întrebat aceasta.

„Cât mai poți să te răsucești? Simt doar că oamenii, chiar și în America, care par să se agațe de fiecare cuvânt pe care îl spune acest cuplu, vor spune la un momendat „am auzit destule, trebuie să-ți schimbi tonul acum”, a adăugat Levin.