Dezvoltatorul de aplicații mobile pentru Android este responsabil cu design-ul, testarea și mentenanța aplicațiilor media digitale. De asemenea, în timpul desfășurării jocurilor sau a evenimentelor, persoana va asigura suportul pentru produsele live. Ea va lucra împreună cu alți dezvoltatori, ingineri și grupuri de producție pentru a crea și implementa noi aplicații, sisteme și instrumente care nu mai există pe piață.

Salariul oferit de Crossover pentru această funcție este de 2.500 dolari pe lună. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână.

Pot trimite aplicațiile candidații care au o experiență de trei ani în elaborirea de aplicații Android pe scară largă și cu trafic mare, care urmează cele mai bune practici de pe piață din industria programării, experiență în dezvoltarea unor aplicații complexe etc.

De asemenea, candidații trebuie să aibă abilitatea să învețe rapid noile tehnologii, să își asume responsabilitatea pentru proiecte, să se încadreze în termenele limită, să aibă excelente abilități de comunicare în limba engleză etc.

După transmiterea aplicației, candidații selectați vor participa la o serie de teste și interviuri.

Vezi AICI mai multe detalii despre acest job la Crossover plătit cu 2.500 dolari pe lună și aplică dacă ți se potrivește.