Începând din luna decembrie 2016, salariul pentru această poziție ajunge la 1.750 lei.  Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria locală a jocurilor video, având peste 1.500 de angajați în prezent.  

“Industria IT este una foarte competitivă și dorim să rămânem aliniați la piață, din punct de vedere salarial, pe toate nivelurile de senioritate. De aceea, începând cu luna decembrie 2016, am majorat salariul pentru pozițiile de entry-level din departamentul Quality Control,” declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România. “Avem 1.000 de oameni angajați în departamentul Quality Control. În lipsa unei specializări dedicate dezvoltării jocurilor video în facultăți, un job în acest departament reprezintă o rampă de lansare pentru cei care își doresc o carieră în industrie. Iar noi vrem să le oferim tot suportul de care au nevoie pentru a se dezvolta.”

Pe lângă remunerația salarială și bonuri de masă, Ubisoft oferă un pachet extins de beneficii și facilități și asigură o cultură organizațională centrată pe ideea de work-life balance. În funcție de vechimea în companie, angajații beneficiază de asigurări de viață și sănătate și un fond de pensie facultativă. În plus, toți angajații au acces la servicii medicale, sală de fitness la sediul companiei, biciclete, bibliotecă de jocuri și cărți și diferite activități lunare menite să asigure o atmosferă de lucru cât mai relaxantă.  
Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT și primul din domeniul jocurilor video, având o vechime de 25 de ani în România și peste 1.500 de angajați în departamentele Producție, Quality Control și IT.