Cerințele pentru a putea aplica la acest job sunt: un nivel rezonabil de cunoaștere a limbii engleze, înțelegerea jobului de acordare a îngrijirii la domiciliu, dorința de a lucra cu persoane vârstnice sau dependente, carnet de șofer, o atitudine profesionistă, dorința de a-i ajuta pe alții, dorință de muncă, formă fizică bună, flexibilitate de a lucra și în weekend-uri. Vârsta candidaților trebuie să fie peste 21 de ani.

Jobul implică acordarea de ajutor persoanelor la domiciliul acestora la pregătirea mesei, hrănire, cumpărături, medicație, sarcini casnice ușoare.

Angajatorul oferă contract de muncă permanent pentru 40 de ore pe săptămână și un job sigur, pe termen lung. De asemenea, compania asigură  un training și calificările necesare desfășurării muncii.

Plata se face la oră și este de 7,5 lire pe oră de luni până vineri și 9 lire pe oră în weekend. Fără ore muncite sâmbăta și duminica, leafa s-ar ridica la 1.380 lire sterline (circa 1.960 euro). Cu câteva ore suplimentare lucrate în weekend, salariul ar depăși 2.000 euro lunar.

Angajații vor trebui să-și asigure cazarea, contra unei sume de 100-150 de lire pe săptămână.

CV-ul trebuie redactat în limba engleză, urmând ca persoanele selectate să aibă un interviu pe Skype cu reprezentanții angajatorului.

Află AICI mai multe informații despre aceste joburi în Marea Britanie, precum și care este adresa de email unde trebuie trimise CV-urile.