Acer a anunțat astăzi prețul și disponibilitatea notebook-ului Swift 5 (SF515-51T), cel mai ușor laptop cu ecran de 15 inchi din lume. 

Modelul Swift 5 (SF515-51T) este alimentat de cele mai recente procesoare Intel Core i7-8565U și Core i5-8265U din a 8-a generație pentru a oferi performanțe receptive și o durată de viață a bateriei de până la 10 ore, pentru productivitate zilnică. Echipat cu Windows 10, noul Swift 5 este un dispozitiv destinat productivității. 

În completarea procesoarelor Intel Core rapide, Acer Swift 5 este echipat și cu până la 16GB memorie SDRAM DDR4 și un SSD NVMe PCIe cu capacitate de până la 1TB, pentru timpi rapizi de încărcare și acces la fișiere. Utilizatorii pot profita la maximum de performanța sistemului și de durata lungă de viață a bateriei, chiar și seara, în condiții de iluminare redusă, datorită tastaturii cu iluminare LED.

Ecranul tactil Full HD 1920×1080 al noului Swift 5 are o ramă ultra-îngustă, de doar 5,87 mm (0.23 inchi), oferind un raport incredibil screen-to-body de 87.6%, pentru a crea o experiență captivantă de vizionare. Unghiurile largi de vizualizare facilitează streamingul video cu prietenii și colegii. Tehnologia BluelightShield reduce emisiile de lumină albastră pentru vizualizarea pe timp de noapte, în timp ce Acer Color Intelligence ajustează în mod dinamic gama și saturația în timp real pentru culori și luminozitate optimă a ecranului. În plus, tehnologiile Acer TrueHarmony și Dolby Audio oferă sunet de înaltă calitate prin difuzoarele stereo duale.

Utilizatorii beneficiază de o conexiune WiFi rapidă și fiabilă cu performanța Gigabit wireless 2×2 802.11ac. De asemenea, porturile sunt suficiente. Modelul Swift 5 este echipat cu un port USB 3.1 Type-C Gen-2, care oferă transferuri de date de mare viteză de 10 Gbps și care suportă încărcarea dispozitivului și ieșire pentru display, două porturi USB 3.1 Type-A (una cu funcționalitate de încărcare în modul oprit) și un port HDMI.

Acer Swift 5 cu ecran de 15-inch (SF515-51T) va fi disponibil în din noiembrie de la 1,099 euro.