Emily Burghelea i-a șocat pe toți în momentul în care a început să vorbească despre anumite detalii din viața lui Viorel și a Vulpiței, iar la scurt timp aceasta și-a anunțat și demisia.

După trei săptămâni de când nu a mai călcat la Antena 1, Emily Burghelea și-a făcut în sfârșit curaj. Fosta asistentă a Mirelei Vaida a fost nevoită să se întoarcă la ”Acces Direct” pentru a-și lua lucrurile pe care le lăsase în timpul în care făcea parte din echipă.

Emily Burghelea a fost surprinsă de cancan.ro, în momentul în care își lua lucrurile din redacție și se pare că acesta nu a fost un moment foarte plăcut pentru vedeta de la ” Acces Direct”, având în vedere modul în care a plecat ultima oară de acolo.

Au ignorat-o total

Totodată, potrivit sursei citate, în momentul în care a ajuns acolo, fosta asistentă a Mirelei Vaida s-a întâlnit cu Vulpița și Viorel, însă aceștia au ignorat-o total.

Se pare însă că demisia de la Antena 1 îi prinde bine lui Emily Burghelea. Aceasta a anunțat pe pagina personală de facebook că se deși a fost puțin ”dezorientată” la început, acum se simte mai bine ca niciodată.

„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită.

Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine”, a scris Emily Burghelea.