Se pare că nu a durat așa mult până când postul lui Emily Burghelea a fost luat. Echipa ”Acces Direct” nu a piedut timpul, iar Cosmina Adam va fi noua asistentă a Mirelei Vaida.

Decizia survine la scurt timp după ce Emily Burghelea a demisionat în direct, creând un scandal de proporții.

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.

Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina Adam pe pagina personală de Instagram.

Cine este Cosmina Adam?

Cosmina Adam nu este foarte cunoscută în spațiul public, însă a mai fost prezentă în platoul emisiunii ”Acces Direct”. Tânăra este din Vaslui și are 29 ani.

Aceasta a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă” din Iaşi și a mai apărut pe micile ecrane prin intermediul Orechestrei „Rapsodia Vasluiului”, ocuăând locul de solistă.

Totuși, odată ajunsă în București, viața ei s-a schimbat radical. În scurt timp a reușit să realizeze mai multe proiecte interesante care au fost apreciate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dragii mei,începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat,cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.Nu va puteți închipui cat de fericitaaaaa sunt și ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! 😉

O postare distribuită de Cosmina Adam 💫 (@cosmina_adam) pe