Un greu din politică a făcut o acuzație bombă. El a spus că s-a dorit destructurarea României și că un fost șef al SRI a dat secrete de stat.

Afirmațiile au fost susținute de Marian Vanghelie, care a fost invitat la Jocuri de Putere de la Realitatea Plus. Vanghelie este candidat la Primăria sectorului 5 din partea PSDI.

„Eu am spus de mai multe ori, constat cu surprindere faptul ca sunt declaratii ca au fost intalnirile Dancu-Ponta-Ghita-Coldea si in afara tarii unde stabileau exact cine trebuie sa dispara din peisajul politic. EU stiu de intalnirile astea pe care le-ati dezvaluit, sunt reale. Nu ai ce sa cauti din punctul meu de vedere. S-a dorit destructurarea Romaniei, incepand de la oameni de afaceri, politicieni, oameni din presa, a fost un mesaj clar.

Plecand de la domnul Coldea si Dancu, ei trebuie sa plateasca pentru tot ce s-a intamplat in tara asta. E vorba de acapararea de catre forte straine pentru a pune mana pe tot ce mai e de valoare. Lucreaza in interesele altor state.

Domnul Maior a trimis date concrete despre oamenii din institutiile de forta in alta tara. Cum sa trimiti asa ceva? Romania l-a numit seful serviciului secret, omul care are cele mai multe informatii si el a mers invers. Sunt dovezi, daca suntem interesati sunt sigur ca si institutiile au, s-au trimis aceste date prin forme electronice, atata pot sa va spun. Sunt sigur ca exista datele.

Domnul Dincu știe mai multe. Nu stiu cum a reusit sa ajunga presedintele consiliului national. Este incredibil din punctul meu de vedere. Cred ca a fost un compromis elegant din partea domnului Ciolacu. Cred ca nici macar Ioan Rus nu e prieten cu domnul Dincu. Nu cred ca are prieteni in PSD domnul Dincu ci cred ca are anumiti colaboratori.”, a declarat Marian Vanghelie, la Realitatea Plus.

FOTO: INQUAM/Octav Ganea