Inaugurarea salonului a fost făcută chiar de Anastasia Soare, cea care conturează privirile unora dintre cele mai influente şi celebre personalităţi de la Hollywood, printre care Oprah, Jennifer Lopez, Madonna, Naomi Campbell, Charlize Theron sau Claudia Schiffer.

De 25 de ani, Anastasia Soare tot studiază, inventează şi face ca toate femeile care trec pragul salonului ei să plece cu sprâncene perfecte şi cu produse potrivite. Atât tehnica ce a facut-o “regina sprâncenelor”, cât şi linia ei de cosmetice, care conţine produse pentru faţă, buze, dar în special pentru sprâncene, sunt accesibile acum şi româncelor.

Primul salon Anastasia Beverly Hills din Europa, deschis în toamna lui 2010, la parterul hotelului Radisson Blu, are încasări anuale de aproape 150.000 de euro. Între timp, a mai fost deschis un salon şi în Băneasa Shopping City.  

Toate cele trei saloane din ţară sunt operate, prin franciză, de Andreea Altay şi Dorothy Constantin, partenere în cadrul High Fashion Project, firma care deţine Victoria Gallery, primul department store din Bucureşti.

Inițial acoperit integral de multibrandul de lux Victoria 46, spațiul din Calea Dorobanților 126-130 s-a transformat  într-o „one-stop destination pentru shopping și relaxare“, după cum se exprimă Andreea Altay, managing partner la High Fashion Project.

Noul concept de business al Victoria Gallery e unul de subînchiriere: în total, până la 18 magazine vor împărţi spaţiul, ţinta anuală de vânzări fiind estimată să depăşească 5.000 de euro pe metru pătrat.