Nicușor Dan nu mai are răbdare: Anunță o măsură extremă! Primarul General al Capitalei anunță că nu se teme de presiuni.

În plus, Dan îi avertizează pe angajații companiilor municipale care au ales calea protestului că au întrecut măsura. Edilul a ținut totuși să precizeze că e un politician aplecat către probleme oamenilor.

Nicușor Dan nu mai are răbdare. E decis să scape de companiile municipale

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că a propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti urgentarea desfiinţării Companiei Municipale Parcuri şi Grădini prin încetarea contractului de delegare, menţionând că nu se lasă „intimidat de presiuni”.

Conform unui comunicat transmis de Primăria Capitalei, ca răspuns la protestul angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini, edilul a decis să supună votului Consiliului General de vineri încetarea delegării serviciilor publice către această companie.

Potrivit aceleiaşi surse, salariaţii companiei sunt plătiţi la zi.

De asemenea, la protestul de vineri primarul Capitalei i-a asigurat pe aceştia că îşi vor primi salariile până la desfiinţarea companiei şi i-a încurajat să se înscrie la angajările pe care ALPAB le va deschide.

”Nu mă las intimidat de astfel de presiuni”

„Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajaţii companiilor municipale sunt manipulaţi de interese din zona PSD, care doresc să-şi păstreze privilegiile necuvenite.

Ca exemplu, pentru angajaţii Companiei Parcuri şi Grădini, dar şi pentru alţii care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti să urgentăm desfiinţarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare.

Sunt un om rezonabil, atent la problemele oamenilor, nu şi atunci când se întrece măsura. Iar azi s-a întrecut măsura. Companiile municipale vor fi desfiinţate, pentru că sunt o uriaşă risipă.

Am anunţat-o de câteva luni, sper ca toată lumea să fie rezonabilă, astfel încât costul social să fie cât mai mic”, a declarat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin.