Prezentatorul de televiziune, Victor Slav, plătește pensie alimentară pentru fetița sa pe care o are împreună cu Bianca Drăgușanu.

De aproximativ cinci luni de zile Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu. În tot acest timp, fetiţa lor, Sofia Natalia, petrece timp şi la mama şi la tata, dar şi la bunica ei maternă.

După un divorţ între părinţi, legea spune ca părintele în grija căruia nu a rămas copilul trebuie să dea o pensie alimentară. Acum a ieşit la iveală şi suma pe care Victor Slav i-o dă lunar Biancăi Drăguşanu pentru fetiţa lor.

Prezentatorul TV plătește pensie alimentară peste 500 de euro. Divorţul lor s-a pronunţat în anul 2014, la câteva luni după nuntă. Apoi au format din nou un cuplu, fără a se căsători din nou.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu pentru Cancan.