Liviu Dragnea a declarat la ultimul miting de la Craiova că se va căsători în curând cu Irina Tănase și că și-ar dori ca Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să le devină nași. În urmă cu ceva timp se zvonise că președintele PSD ar avea deja o altă iubită, însă se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Liderul social democraților își va petrece sărbătorile pascale cu iubita sa, Irina, de care este extrem de apropiat și care îi este alături aproape tot timpul.

„De sărbători stau cu Irina, cu familia. Am reuşit de data asta ca toată sărbătoarea Paştelui, oricum acum sunt în post, dar în prima zi de Paşte, a doua, a treia, să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion, făcute de noi casă. În rest, numai produse româneşti. O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a dorit și să transmiăt un mesaj de Paşte tuturor românilor: „Vreau să le doresc tuturor românilor un Paşte foarte, foarte liniştit, să fie cât pot ei de fericiţi, de bucuroşi, să se bucure de prieteni de familie şi să nu uite că ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.

Sâmbătă, la Iaşi, liderul PSD a anunţat că va petrece sărbătorile cu Irina Tănase şi va merge la o mănăstire.