"Începând cu data de mâine (14 ianuarie – n.r.), este pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern decizia prin care CNADNR, cu arme şi bagaje, trece la Ministerul Transporturilor. Vom avea o direcţie de infrastructură, vom avea un corp specializat de salariaţi care se vor ocupa nemijlocit de aceste chestiuni. Tot de mâine, CNADNR va avea un plan de management. În 25 de ani nu a avut niciodată. Deci, criterii clare după care îi analizăm, după care le spunem că sunt buni, răi etc., nu au existat niciodată în această companie. Vor exista începând de mâine, de îndată ce va intra sub jurisdicţia noastră", a afirmat Rus, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă are în vedere schimbări la nivelul conducerii CNADNR, ministrul Transporturilor a răspuns: "Eu plec de la prezumţia de competenţă, de corectitudine, de implicare, de determinare, de dorinţă de muncă cu fiecare om cu care intru în contact".

"Dacă domnul Neaga (Narcis Neaga, directorul general al CNADNR – n. r.) şi echipa dânsului vor veni în cel mai scurt timp cu un plan de management (…), după care să putem discuta, poate să stea liniştit 100 de ani de aci înainte. Dacă nu are aceste lucruri, nu se gândeşte în aceşti termeni, poate să-şi adune lucrurile din birou începând de mâine, de când va fi Hotărârea de Guvern prin care CNADNR este la Ministerul Transporturilor. Repet: nu asta mi-e intenţia. Depinde doar de dumnealui şi de toţi ceilalţi colegi", a adăugat şeful de la Transporturi.

Te-ar putea interesa și: