Serviciile implementate in Romania de catre specialistii BDM Roof System satisfac cerintele clientilor care vor sa beneficieze de preturi corecte si rezultate dedicate rezistentei acoperisurilor si confortului personal.

Acest fapt a condus la dezvoltarea unei experiente pe care clientii firmei BDM Roof System o recomanda, cu incredere, celor interesati de sisteme complet functionale si performante.

Sisteme functionale si performante, sub “ocrotirea” unui Acoperis Sanatos – Un concept unic in Romania!

Conceptul de “Acoperis Sanatos”este implementat si realizat de expertii BDM Roof System ca raspuns pentru clientii care confunda performanta unui acoperis cu calitatea exterioara a acestuia, cu referire la tigla metalica, neglijand structura interioara, de maxima importanta, formata din componente precum:

  • Termoizolatie;
  • Grinzi / Scanduri / Capriori;
  • Straturi suport sipca;
  • Folie anticondens;
  • Sisteme de invelitori metalice;

  • Sisteme pluviale;
  • Accesorii.

Intervenim cu profesionalism, oriunde si oricand suntem solicitati

Din pacate, la nivel national, doar aproximativ 5% din acoperisuri sunt sanatoase si vor atinge durata maxima de viata. “Dar noi ne dorim sa schimbam acest lucru si sa intervenim, cu profesionalism, oriunde si oricand suntem solicitati.

Prin intermediul serviciilor noastre noi stim ca peste 30, 50 sau 60 de ani clientii vor trebui sa schimbe doar invelitoarea (componenta acoperisului cea mai expusa coroziunii).

Diferenta – comparativ cu media nationala – este ca din toate proiectele noastre 20% sunt Acoperisuri Sanatoase.

Iar anul acesta vom creste procentul la 40%, crestere datorata serviciilor noastre profesionale de consiliere si educare a clientilor in privinta criteriilor de performanta ale unui acoperis sanatos”, afirma unul dintre expertii BDM Roof System.  

Showroom in BUCURESTI

Pentru cei interesati sa cunoasca si sa beneficieze de potentialul maxim al unui acoperis, produsele firmei BDM Roof System pot fi vizualizate in cadrul Showroom-ului deschis la Adresa: Prelungirea Ghencea numarul 95C.

In cadrul showroom-ului puteti discuta cu consilieri specializati in servicii de prezentare a produselor, sistemelor si accesoriilor aferente realizarii unor acoperisuri sanatoase.

Clientii vor putea vizualiza “nu doar niste table colorate expuse pe pereti. Acestia vor putea interactiona cu fiecare detaliu al unui acoperis, iar la finalul unei discutii cu consilierii nostri afla toate detaliile necesare in privinta calitatii produselor si montajului”.

Achizitii responsabile si sustenabile, in cunostinta de cauza, sub acelasi acoperis – BDM Roof System

“Oferind consultanta profesionista clientilor nostri, bazata pe exemple si argumente concrete, ii ajutam sa aleaga produsele specifice care vor duce la realizarea de acoperisuri cu o durata de viata mult mai mare fata de majoritatea acoperisurilor care se monteaza acum pe piata nationala de profil”.

“Un Acoperis Sanatos este un acoperis perfect functional, cu o durata mare de viata si in realizarea caruia s-au eliminat toate viciile ascunse care ar putea grabi degradarea acestuia”

Expertii firmei BDM Roof System considera ca un acoperis sanatos este realizat prin:

Sunt excluse devizele calculate gresit si ofertele eronate! – BDM Roof System isi impune autoritatea

“Suntem specialisti devotati celor mai performante tehnologii si materiale pentru clientii care isi construiesc case sau care vor sa isi renoveze acoperisul si sunt interesati sa investeasca in potentialul maxim de durata de viata al acestuia.

Noi asiguram costuri corecte, niciodata “supradimensionate”, iar ofertele noastre corespund realitatii. In plus, ne asumam responsabilitatea pentru fiecare cost suplimentar care nu este inscris in devizul initial aprobat de client.

Ceea ce inseamna ca noi platim pentru fiecare material sau produs suplimentar utilizat in cadrul lucrarilor.

Piata de profil din Romania este “intoxicata” de firme care transmit clientilor fie devize telefonic, aproape niciodata in scris, fie calcule gresite sau oferte eronate.

Prin intermediul BDM Roof System iti sunt asigurate devize calculate corect, in scris!

In portofoliul nostru exista tot mai multi dezvoltatori imobiliari pentru care calitatea vietii viitorilor proprietari merita investitia in serviciile noastre.

Din respect pentru oameni, evitam sa colaboram cu dezvoltatori care cauta “varianta” cea mai ieftina si slaba calitativ.”

“Nu suntem perfecti, dar ne straduim sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri”

POZA 8

In curand se va deschide inca un punct de lucru in Bucuresti si sunt anuntate, in urmatorii ani, deschiderea a inca doua showroom-uri, in Cluj si, respectiv, Timisoara.

***

Pentru a sustine conceptul de Acoperis Sanatos, acceseaza website-ul acoperisuri.info si descopera informatiile si analizele expertilor BDM Roof System, dedicate clientilor care “iau decizii in cunostinta de cauza pentru achizitionarea unui sistem de invelitoare de calitate”.

Date de contact

  • Showroom BDM Roof System – Bucuresti

Adresa: Prelungirea Ghencea Nr. 95C Bucuresti, Sector 6

  • Telefon: 0756.112.111

​(P)