Contractul a fost încheiat pentru o perioadă de un an începând din luna mai 2011, Romcab urmând să producă pentru gigantul american conductori electrici. Valoarea contractului incheiat cu Delphi Packard în urmă cu două săptămâni vine în sprijinul previziunilor financiare ale companiei pentru anul în curs și reprezintă mai bine de jumătate din cifra de afaceri pe care Romcab Târgu-Mureș și-o propusese pentru 2011.

Cu o cotă de piață de 20% pe segmentul producției de cabluri, Romcab a înregistrat o cifră de afaceri de peste 12 milioane de euro în 2010.

Pentru 2011 se estimează că aceasta va fi de patru ori mai mare, în contextul în care, pentru acest an se previzionează o creștere a potențialului pieței de 13% față de anul precedent.

„Contractul semnat cu Delphi Packard reprezintă unul dintre pașii pe care îi facem pentru a deveni cel mai mare producător de cabluri din zona Europei Centrale și de Est. Evoluția Romcab din ultima perioadă arată foarte clar că ținta noastră, de a crește cifra de afaceri cu 400% în 2011, este tangibilă” a declarat Gombos Csaba, director general al Romcab. Printre clienţii finali care utilizează cablaje auto – moto marca Romcab se află Aprilia, Ducatti, Suzuki, Piaggio, Renault, Fiat,Opel, Valeo, etc.